Blog, Library, News

Werken Met Openbare Bibliotheken

Dus hoe zou je je boek in de bibliotheek krijgen? De minst veeleisende manier is om een ​​boek aan de openbare bibliotheek in de buurt te geven. Ik kan momenteel geen openbare bibliotheek ontmoeten die geen gegeven boek aan zijn assortiment zou toevoegen, aangezien het geschenk via de juiste kanalen is gedaan. Er kunnen echt een paar uitzonderingen zijn, aangezien bibliotheken, hoe groot ze ook zijn, beperkte rackruimte hebben, dus ze moeten ervoor zorgen dat de boeken die ze aanbieden door hun weldoeners worden gelezen. Alles bij elkaar genomen, als u uw boek op het rek kunt krijgen, heeft u een grote vooruitgang geboekt in het promoten van uw boek bij waarschijnlijke klanten.

De manier om uw boek te geven, is door de juiste boekhouder op te sporen om het te erkennen. Ga niet zomaar naar het cursuswerkgebied en zeg: “Hier is een boek voor het assortiment.” De persoon in het verspreidingswerkgebied is over het algemeen niet degene die kiest voor welke boeken er in de rekken komen. De persoon in kwestie kan het boek heel goed toevoegen aan de stapel van geschonken boeken, waarvan een groot aantal terechtkomt in de boekendeals van de bibliotheek om geld in te zamelen voor de bibliotheek. Als alles gelijk is, bel dan de bibliotheek en vraag de bewaarder aan te spreken die verantwoordelijk is voor assortimenten. Die persoon is degene die verantwoordelijk is voor het kopen van boeken en het kiezen van welke boeken er op de rekken komen. Wees ingesteld om de individuele gegevens over uw boek te geven en bied aan om langs te komen of de persoon te e-mailen met de foto van de boekomslag. In het geval dat u aangenaam en bekwaam bent, kan deze boekhouder uw voet in de ingang van de bibliotheek zijn. Vraag andere buurtmakers wie de geschikte bewaarder is en wat hun omgang met die beheerder is geweest, zodat je klaar bent voor de bijeenkomst die je misschien krijgt.

Vraag, zonder opdringerig te zijn, om een ​​beetje exposure zodra de curator toestemming geeft om je boek te erkennen. Als de bibliotheek zich in een meer bescheiden stad bevindt, kan deze grote associaties hebben met de nabijgelegen media. Ik ken een bibliotheek die zelfs foto’s maakt van schrijvers die boeken geven en ze naar de nabijgelegen krant stuurt voor verspreiding; dit geeft je uitgebreide exposure en vertelt individuen dat het boek in de bibliotheek is. In elk geval zullen bibliotheken regelmatig in hun bulletins, op hun sites, in de buurtkrant of op een nabijgelegen tv-station boeken verspreiden die recentelijk aan hun assortiment zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat niet iedereen tegelijkertijd een vergelijkbaar duplicaat van uw boek kan bekijken. In het geval dat een strak overzicht voor uw boek begint, zal de bibliotheek meer boeken moeten kopen. (Probeer geen moment te sparen om al uw metgezellen te verzoeken naar de bibliotheek te gaan en uw boek te vragen, zodat er een lijst met ophouden ontstaat).